2019-08-22 05:44:55• hírek • közlemény

Rubint Rékával és Schobert Norbival hoz formába a PMN

Javában tombol a bikiniszezon, ilyenkor mindenki arra törekszik, hogy a lehető legjobb formában mutathassa meg testét a strandon. Mivel a hőn áhított, bomba alak elérésének kulcsa a rendszeres mozgásban és az egészséges táplálkozásban keresendő, ezért a 18. Partiumi Magyar Napok keretében Szatmárnémetibe érkezik a fitnesz két nagyágyúja, Rubint Réka és Schobert Norbert is.

„A PMN szervezőcsapata minden évben nagy hangsúlyt fektet a mozgás fontosságának hangsúlyozására, épp ezért úgy döntöttünk, hogy ismét meghívjuk városunkba a fitnesz koronázatlan királynőjét, Rubint Rékát, akinek Alakreform edzése már tavaly is rengeteg szatmárit izzasztott meg. Ez alkalommal azonban Réka nem egyedül érkezik, ugyanis vele tart férje, Schobert Norbert is, aki egy érdekfeszítő előadás keretében az egészséges táplálkozás rejtelmeibe vezeti be a partiumiakat” – jelentette ki Barta Zoltán programkoordinátor.


Még csak most ismerkedsz a fitneszzel, és attól félsz, kilógnál a sorból? Rá se ránts, a részvétel korosztálytól és fittségi szinttől függetlenül mindenkinek ajánlott: azoknak is akik még csak most szeretnék formába hozni magukat, és azoknak is, akik már vonalaik megtartásán dolgoznak” – üzenik a szervezők. Rubint Réka garantáltan gondoskodik majd arról, hogy mindenki kihozza magából a maximumot az alakformáló edzés hatvan percében. Egy kiadós mozgás után pedig jöhet az ideális levezetés, Schobert Norbi ugyanis 45 perces előadásában az egészséges életmód útvesztőjén kalauzolja végig a partiumi közönségét.


Augusztus 22-én a Both Katalin Sportteremben 18 órától a mozgásé, majd ezt követően a testi-lelki egészséghez vezető életformáké lesz a főszerep. S ha ez még nem volna elég, akkor a program végén nem csak aláírást kérhetsz, de készíthetsz is egy közös képet a fitnesz nagyköveteivel.


Fő támogatók: 

Tarr Beton,Aushopping, Ecomatrix, Catena, Joy Strand, Aquavia


Arany fokozatú támogatók:

Autonet, The Dome, CBA, Promomix, Diego, Polipol, Transpink, Aquastar, La Segheria, Interbro, Electrocenter, Csíki Sör.


Intézményi támogatók: Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárság, Bethlen Gábor Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), G. M. Zamfirescu Művelődési Központ, Szatmárnémeti Városa, Szatmár Megyei Tanács, Magyar Turisztikai Ügynökség, Nemzeti Együttműködési Alap (NEA), Nemzeti Kulturális Alap (NKA), Agrárminisztérium, Szerencsejáték Service Nonprofit Kft
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: